Aan de muur bij… Rossetti!

Een tijdje terug was ik in Gouda bij een galerie geweest. Om te kijken of ik daar eens zou kunnen exposeren. Na een leuk gesprek liep ik terug naar het station langs dit leuke winkeltje Rossetti! Ik kan het nooit laten om te snuffelen in winkels met bijzondere, oude spulletjes. Dus hups, naar binnen! Ik keek mijn ogen uit, want Myra Khargi, de eigenaresse, heeft echt een oog voor bijzondere items! We raakten aan de praat over haar liefde voor oude spullen en over mijn liefde voor het vinden van bijzondere props voor fotografie.
We bleken nog meer te delen: Myra was voorheen eigenaar van een fotowinkel! En vertelde ook over haar passie voor oude foto’s en schilderijen, die zij afdrukt. Daarvan hangen er ook een aantal in haar winkel.

En daardoor vertelde ik ook waarom ik in Gouda was. Ik had net wat werk laten zien een paar straten verder. Myra wilde graag zien, wat ik dan zoal maak en was heel enthousiast! Ze vertelde dat ze vaak mensen in de winkel krijgt, die vragen of ze werk in haar winkel mogen hangen, maar dat ze dat vaak niet vond passen. Maar DIT wilde ze wel heel graag eens in de winkel hangen:) Dat vond ik natuurlijk zo’n lief aanbod, dat we besloten om een ‘Aan de muur bij…’ te doen. Nou ja, ‘In de etalage van…’ dus in dit geval:)

Myra heeft een werk van mij uitgekozen en daar haar hele etalage op aangepast… Hoe leuk! 
Ze kijkt dan heel goed naar kleur en sfeer. En dat ze daar een ster in is, heb ik niet alleen in haar winkel mogen zien, maar ook in haar huis is het zo vet gestyled! En ook daar kon ik mij weer vergapen aan o.a. haar oude lijsten en foto’s. Wat een super gastvrije verrassing was deze ontmoeting! Bedankt Myra, dat ik een maand in Gouda mocht hangen en je vier weken mijn ambassadeur was!

Wil je ook graag een keer mijn ambassadeur zijn? Heb jij een goeie plek waar een van mijn werken goed zou passen? Dan hoor ik het natuurlijk graag van je! 

Using Format