Prijzen

Werk in opdracht

Er zijn twee soorten shoots die je bij mij kunt boeken. Een fine-art shoot of een commerciële shoot. Ik werk in opdracht voor particulieren en bedrijven. Meer info over de prijzen en de voorwaarden stuur ik je graag via de mail. Je kunt via het contactformulier mij contacten of via moniqueroodenburg@gmail.com

Bij een fine-art shoot zal ik een kunstwerk op maat maken. Er zal een intakegesprek plaatsvinden voor het te maken werk. Vervolgens begint de fase waarin ik tot een concept kom en materiaal zal verzamelen. Dit is altijd een gouden fase voor mij, om mijn creatieve brein te laten borrelen. Vervolgens gaan we in de studio aan de slag om een mooi beeld te maken. Dit vinden klanten vaak het leukste moment, omdat je ook echt samen een beeld maakt. De interactie tussen mij als fotograaf en het model bepaald voor 50% het eindresultaat. En dat is altijd een heel waardevol gegeven. Vervolgens zal ik gaan sorteren en komen tot een selectie van drie waaruit 1 werk gekozen kan worden. Dan begint het bewerkingsproces waar ik ook.veel liefde in stop. Ik bied de mogelijkheid tot printbegeleiding, maar het digitale bestand ontvang je ook, om zelf te kunnen printen.

Een commerciële opdracht gaat anders in z'n werk en daarover stuur ik je graag informatie. Dit doe ik voor particulieren en bedrijven.

Prints kopen

Ik help je graag bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een fine-art print. Ik stuur je graag een prijsopgaaf van het werk waar je interesse in hebt, maar zal ook zeker mee willen denken, indien gewenst, over het formaat dat het best tot z'n recht komt op de beoogde plek.
De prints zijn mogelijk op verschillend formaat (vanaf een minimum formaat) en op verschillend materiaal. Ik werk met vaklabs en werk met hoge kwaliteit. Er is de mogelijkheid om werk af te laten drukken in een strakke moderne variant op plaatmateriaal of ingelijst in een klassieke lijst of baklijst. Informeer naar de mogelijkheden. Het werk bij mij direct kopen is goedkoper dan bij een gallery.

Using Format