Workshops 

*    *    *

Agenda groepsworkshops (meer info graag PB)

Individuele workshops zie onder!

31 maart 2018
One-Light (beginners/semi gevorderden)
In individuele workshops is de leercurve natuurlijk het grootst. Maar zo af en toe geef ik een groepsworkshop bij genoeg deelnemers. Op 31 maart de one light workshop.

In deze workshop leer ik je hoe je heel gevarieerd kan werken met 1 lichtbron (flitser).
Je gaat o.a. naar huis met kennis over het werken met verschillende hulpmiddelen om het licht te sturen. Je leert waarom de plek van de flitser zo belangrijk is. En dit alles met een model, zodat je meteen leert hoe je een model aanstuurt met deze lichtmethode. 
10.30-16.00 uur

6 april 2018
Digitaal fotograferen in manuele stand (beginners)
In individuele workshops is de leercurve natuurlijk het grootst. Maar zo af en toe geef ik een groepsworkshop bij genoeg deelnemers. Op 6 april digitaal fotograferen in manuele stand

In deze workshop gaat de digitale camera van de automatische stand af en leer ik je hoe je op manuele stand kunt fotograferen.
Dit geeft je veel meer controle over je camera en over het eindresultaat. Fotograferen is spelen met licht en dat gaan we dus ook doen. Afhankelijk van het weer, gaan we buiten of binnen aan de slag.
10.30-16.00 uur

26 mei 2018
Fine-art (beginners-gevorderden)
In individuele workshops is de leercurve natuurlijk het grootst. Maar zo af en toe geef ik een groepsworkshop bij genoeg deelnemers. Op 26 mei de fine- artworkshop.


In deze workshop leer je hoe je je eigen persoonlijke beelden kan gaan maken. Hoe vertel je jouw verhaal? Hoe kom je tot dat beeld? Wat heb je daar voor nodig? ik leer je hoe je dat kunt aanpakken. 

We gaan tijdens deze workshop ook concreet aan de slag met een idee. We fotograferen met een model, waarbij het concept voorop zal staan.
10.30-16.00 uur.
Individuele workshops:

One light workshop 

In deze individuele workshop leer ik je hoe je kan werken met 1 lichtbron (flitser).
Je gaat o.a. naar huis met kennis over het werken met verschillende hulpmiddelen om het licht te sturen. Je weet hoe je het daglicht kunt mixen met flitslicht. Je leert bijvoorbeeld hoe je van een witte achtergrond een grijze of een zwarte achtergrond kunt maken, zonder verschillende achtergronden te hoeven kopen. Je leert waarom de plek van de flitser zo belangrijk is. Je leert het verschil tussen binnen en buiten werken met 1 flitser doordat we in de studio en op locatie gaan werken. En dit alles met een model, zodat je meteen leert hoe je een model aanstuurt met deze lichtmethode. Daarnaast gaan we ook nog in de nabewerking aan de slag om te ervaren hoe je tot een optimaal resultaat komt.

Als ik jou kan helpen om dit te gaan ontdekken, deel ik graag mijn kennis die ik in de afgelopen 6 jaar heb opgebouwd! 
PRIJS 500 euro
10.00-16.00 uur

Eenvoudige lunch inbegrepen


Fine-art workshop

In deze individuele workshop leer ik je hoe je je eigen persoonlijke beelden kan gaan maken. Hoe vertel je jouw verhaal? Hoe kom je tot dat beeld? Wat heb je daar voor nodig? We gaan concreet aan de slag met jouw plan en ik laat je zien hoe ik te werk ga met een fine-art werk. We gaan dan aan de slag met een model. Je krijgt voorbereidende opdrachten die ik in een videogesprek zal gaan coachen, zodat je in de workshop je (eerste) fine-art werk gaat maken. onder mijn begeleiding. Daarnaast zal ik je wegwijs maken in Photoshop in de nabewerking.

Als ik jou kan helpen om dit te gaan ontdekken, deel ik graag mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd! PRIJS 500 euro
 9.00-13.30 uur

Videocoaching 1,5 uur
Voorbereidende opdrachten
Eenvoudige lunch inbegrepen

Photoshop

In deze individuele workshop deel ik  mijn kennis met je in Photoshop. Je zult o.a. gaan werken met lagen, maskers en aanpassingslagen. Ik leer je hoe je verschillende lagen kunt samenvoegen, zodat je je foto's kunt bewerken naar een beeld, zoals jij dat wilt! We zullen werken met jouw beelden//onbewerkte foto's, maar ik zal je ook laten zien, hoe mijn werk tot stand komt tijdens de nabewerking.


Als ik jou kan helpen om dit te gaan ontdekken, deel ik graag mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd! 
PRIJS 500 euro
10.00-16.00 uur.

Eenvoudige lunch inbegrepen

Deelnemen? Stuur me dan een berichtje via onderstaand formulier of moniqueroodenburg@gmail.com.

Using Format